Iris Tattoo Art | ARTIESTEN & PORTFOLIO
IRIS TATTOO ART APELDOORN
IRIS TATTOO ART APELDOORN

Het Iris Tattoo Art Team

Iris

Iris is de eigenaresse van de shop en een allround artiest. Ze specialiseert zich vooral in black and gray en ze zou graag meer bezig zijn surrealistische stukken en trash polka.

Alex

Alex is een ervaren tattoo artiest. Zijn stijlen zijn: fineline, minimalisme, realisme, abstract.
Hij is een echte allround artiest en zet dus vrijwel ieder design.

Danny

Danny is de man van de lettering tattoos. Hij vind dit het leukste om te doen en hier de absolute expert in. Hij doet ook fineline en zet dus graag jouw fineline tattoos.

Melissa

Melissa is onze junior en ze gaat als een speer! Ze wil zich gaan specialiseren in Old School,  Neo traditional en Dark art. Nu zet ze zoveel mogelijk tattoos!
Demy

Demy

Demy is onze shop apprentice. Zijn stijl is neo-traditional en hij maakt dolgraag een super gaaf design voor je als beginnend tattoo artiest.
PMU apeldoorn

Rosa

Rosa is onze permanent make-up en laser tattoo removal expert. Ze zit al jarenlang in de PMU business en weet precies hoe ze jouw unieke project kan aanpakken.
shanna tattoo artiest apeldoorn

Shanna

Shanna is onze tattoo apprentice. Ze is al haar hele leven bezig met (beeldende)kunst en giet nu al haar artistieke kennis en kunde in het tatoeëren. Haar stijl is te vergelijken met neo-traditional, dark art en blackwork. Ze wil zich ook gaan verdiepen in cyber/neo-tribals.

Jeanique

Naast Iris zet Jeanique ook de piercings bij ons in de shop. Samen zetten zij alle piercings die je maar wilt. We hebben hiervoor een aparte ruimte.

HAPPY CUSTOMERS

De volgende staat alweer gepland!

Top tattoo shop meerdere tattoos laten zetten en de volgende afspraak staat alweer gepland.

Anita Anita
Top artiest!
Top artiest die ik iedereen kan aanraden ! snel, strakke lijnen en een fijne ruimte!
Jan-Erik van Beek
Er wordt meegedacht.

Er wordt met je meegedacht en levert heel mooi werk af.

Femke Oord