PMU IN APELDOORN CENTRUM | Veilige pigmenten en GGD Gekeurd

PMU in hartje Apeldoorn

Nooit meer uitgelopen make-up en altijd een frisse en stralende look. Dat wil jij toch ook?

PMU apeldoorn

Wie is Rosa?

Ik ben een gepassioneerde vakvrouw met ruim twintig jaar ervaring als visagiste in het televisie en fotografie gebied. Ik heb mij gespecialiseerd in PMU, tattoo removal en andere huidvernieuwings- en verjongingstechnieken. Ik heb alle certificaten behaald en blijf mij continue verdiepen in de nieuwste technieken en ontwikkelingen op mijn vakgebied. Ik hou ervan om voor jou het mooiste resultaat neer te zetten en je met een brede glimlach en vol zelfverzekerdheid de salon uit te zien lopen. 

PMU artiest in apeldoorn

Wat is PMU eigenlijk?

PMU staat voor Permanente Make-Up. Bij PMU worden pigmenten onder het huidoppervlak aangebracht. Het resultaat is make-up die niet uitloopt of uitsmeert en altijd goed zit. PMU blijft ongeveer 8 tot 24 maanden mooi zitten. Je kunt er in die tijd voor kiezen de PMU op te frissen met een 'touch-up'. Zo houdt je altijd een frisse en stralende look.

Jij moet je goed voelen

PMU is niet zomaar even iets wat je in een opwelling beslist te gaan doen. Daarom hou ik altijd een uitgebreid intakegesprek met mijn klanten. Hierin gaan we goed kijken wat er mogelijk is en wat jouw wensen zijn. Stap voor stap kijken we wat het beste resultaat geeft. Op deze manier kom jij alles te weten over de behandeling en ga jij met een goed gevoel verder naar je afspraak.

HAPPY CUSTOMERS

Lieve en geduldige vrouw.
Super blij met het resultaat van mijn Lipblush! Lieve, geduldige vrouw, geeft het juiste advies en neemt echt de tijd voor je! Ik raad iedereen aan om naar Rosa te gaan.
Sharona Joanna
Ontzettend mooi geworden.

Heb mijn eyeliner (smudge) laten doen bij Rosa.

Het is ontzettend mooi geworden en het is lekker ontspannen bij Rosa. Ze neemt alle tijd en daarnaast js het ook altijd erg gezellig!

Je kan merken dat zij een achtergrond heeft in de visagie/cosmetica en veel ervaring heeft in haar vakgebied waardoor ze ook leuke tips heeft. Zeer tevreden.

Karlijn Brands
Je moet echt bij Rosa zijn!
Ik heb mijn wenkbrauwen vorig jaar laten doen bij Rosa. We hebben samen de kleur en vorm bepaald en na de touch up zat het perfect. Het zit er nog steeds goed op en scheelt me dagelijks enorm veel tijd  Wil jij ook on fleek wenkies? Dan moet je echt bij Rosa zijn!
Hasmik Harutiunian-Hagedoorn

PMU in Apeldoorn - Prijzen

Met onze PMU salon in Apeldoorn doen we niet alleen maar de 'make-up kant' van PMU. Ook medische pigmentatie zoals tepelreconstructie en litteken camouflage zijn behandelingen die we aanbieden. Hieronder vindt je de behandelingen die we allemaal aanbieden. Ons doel is altijd het beste resultaat voor jouw individuele situatie. 


Eyeliner Baby Wing

€280

Eyeliner Infralash

€225

Eyeliner Smudge / Dusty

€395

Full Lips

€425

Lip Blush

€425

Tattoo Verwijderen (laser)

€75

Powder Brows

€399

Wenkbrauwen Anti Grijs Laserbehandeling

€75

Wenkbrauwen Laseren

€75

Areola pigmentatie 1x

€400

Areola pigmentatie 2x

€700

Touch-up per Areola

€75

Wat we allemaal doen

Cosmetische PMU is de meest bekende vorm. Denk hierbij aan dingen zoals:

  • Lippigmentatie
  • Wenkbrauwen
  • Eyeliner (shaded of smudge)
  • Correctie bestaande PMU
Naast cosmetische PMU bieden wij ook nog Medische Pigmentatie aan. Dit is totaal gericht op het herstellen van de huidkenmerken en het verbergen of versoepelen van huidaandoeningen. Denk aan:
  • Litteken camouflage
  • Brandwonden/acne littekens versoepelen
  • Tepelreconstructie
  • Schisis camouflage

PMU portfolio

Wil jij PMU ontdekken?

Vraag een gratis intake gesprek aan en ontdek wat we met PMU voor jou kunnen doen. Ook als je al PMU hebt kunnen we je helpen dit te verbeteren of bij te werken. 

PMU F.A.Q.

Is de behandeling veilig?

Absoluut! We zijn GGD gekeurd en werken met de veiligste pigmenten. De pigmenten hebben een keuring en hebben de CTL testen doorstaan. Dit betekent dat ze in de EU zijn goedgekeurd volgens strenge normen. 

Hoe lang blijft PMU goed?

Het vervagen gaat geleidelijk en is afhankelijk van je huidtype, kleurkeuze, leeftijd en leefstijl. De kleur blijft over het algemeen 3 tot 5 jaar zichtbaar in de huid. Voor het mooist blijvende resultaat adviseren we ieder jaar een touch-up te doen. 

Doet een behandeling pijn?

Dit is voor iedereen anders maar met de juiste technieken en apparatuur is het ongemak minimaal. De meeste mensen ervaren het als een prikkelend gevoel.