Over Iris Tattoo Apeldoorn
IRIS TATTOO ART APELDOORN
IRIS TATTOO ART APELDOORN
IRIS TATTOO ART

Ons team

Wat kunnen we je vertellen over Iris Tattoo Art in Apeldoorn? Dat we een hecht team van kunstenaars zijn. Dat we iedereen accepteren zoals de persoon is. En dat we onze hart en ziel in ons werk storten. Of het nu PMU, Laser removal, piercen of tatoeëren is. We streven ernaar om de beste resultaten te behalen en om jou op je gemak je tattoo ervaring te laten beleven. 

Meer over ons

IRIS

Ik ben Iris , eigenaresse van Iris Tattoo Art Apeldoorn. Ik was altijd al bezig met tekenen en creatief zijn, uiteindelijk ben ik afgestudeerd in
algemene visuele vormgeving, speciale richting - kunstschilder.
In 2010 vanuit Hongarije ben ik naar Nederland geëmigreerd.
Na een paar jaar zoekende geweest te zijn naar een creatieve job ben ik begonnen met tatoeëren naast mijn reguliere baan eerst als hobby.
Al snel kwam ik er achter dat er veel vraag was naar mijn manier van tatoeëren en al groeiende ben ik toen mijn eigen shop gaan runnen.

Danny

Toen ik een klein jong kereltje was is de liefde geboren voor tattoos en creativiteit ik tekende overal op (waar m'n moeder overigens niet altijd blij mee was ) Maar het hielp mij om mijn gevoelens te kunnen uiten en om mijzelf van de wereld te kunnen afsluiten en mijn creative geest te laten groeien. 

Mijn stijlen van tatoeëren zijn lettering designs, dot-art, mandala en fineline. Al mijn lettering designs creëer ik zelf freehand of ik teken het eerst uit. Mijn lettering designs bestaan uit dikke en dunne lijnen met shaduw lijnen er omheen en veel krullen (swirls)

ALEX

I was born in Romania on the year that Chernobyl blew up so I can say I came into this world it a bang. Ever since I was a little kid I started drawing, sculpting and painting and all other thing that have to do with art . I started tattooing as a hobby in my spare time and fell in love with this art form immediately. Since I made my first tattoo it's been more than 8 years now and I cannot picture myself doing anything else with my life. I travelled all over Europe  and America for a while mixing business with pleasure so to say.  Every project I do I try to learn something new and better myself so that I can provide the best  possible experience  for anyone that trusts me with their skin.

Marja

Ik ben Marja, de floormanager bij Iris Tattoo Apeldoorn. Ik zorg dat jij netjes ontvangen wordt als je een afspraak hebt en ik beantwoord alle vragen die je hebt op voorhand. Daarnaast pierce ik ook. Ik breidt mijn piercing kennis dagelijks uit en wil mij meer gaan specialiseren op het piercen binnen de acupunctuur punten van het lichaam. Op deze wijze wil ik het zetten van mijn piercings nóg meer betekenis geven voor jou, de klant. 

rosa

Ik heb ruim twintig jaar ervaring als visagiste in opdracht van televisie en fotografie. Sinds een aantal jaren heb ik mij bekwaamd in PMU (Permanent-Make up), tattoo removal en andere huidvernieuwings- en verjongingstechnieken. Die voer ik heel zorgvuldig uit.

Ik ben een servicegerichte vakvrouw die streeft naar perfectie en zich blijft verdiepen in nieuwe technieken. Ik werk vanuit Iris Tattoo Art in Apeldoorn én op ambulante werkplekken op verschillende locaties in het land.

PMU apeldoorn

HAPPY CUSTOMERS

Heel erg vriendelijk. 

Het is een geweldige kunstenares die bij mij een prachtige tattoo heeft gezet, bovendien is zij ook nog heel erg vriendelijk.

Sandra Koopman
Ik kom zeker terug!

Wat een tattoo artist!Waanzinnig prettig in contact, tatoeëren en verzorging.
Anita neemt de tijd, overlegd, bekijkt en geeft alle ruimte voor eigen inbreng. Ze luistert, is geduldig, lief, rustig en weet je woorden en gedachten om te zetten in een prachtig resultaat.
Ik kom zeker terug!

Mandy Rotgans
Absoluut een aanrader!

Super fijne communicatie vooraf, tijdens het ontwerpen en tijdens het plaatsen. Goede service, top kwaliteit en een hele fijn persoon om je tattoo bij te laten zetten. Absoluut een aanrader!
Patricia de Kuijff